ДЕЧИЈЕ МАЈИЦЕ СА СПОРТСКИМ ИЛУСТРАЦИЈАМА

ДЕЧИЈИ СТИКЕРИ ЗА АУТО

Оригинални и потпуно другачији стикери за ауто са именом ваше деце и спорта који воли. Изаберите беби и дечије стикере за ауто са спортским илустрацијама СПОРТАНАЦ™. 👦👧

КОЛЕКЦИЈЕ ПРОИЗВОДА

”Деца у контакту са природом откривају своју праву снагу.” Марија Монтесори

Dečije majice fudbaleri, majice za decu volim fudbal i fudbaler od glave do pete. Sportanac majice
Мајице за дечаке
Devojčice se igraju na atletskoj stazi, sportanac majice
Мајице за девојчице
Bodići za bebe sa natpisima po izboru. Sportanc
Бодићи за бебе
Posteri za dečije sobe košarkašica slonica. Zanimljive sportske ilustracije koje će ulepšati prostor vaših mališana. Sportanac posteri
Постери за дечије собе

Спорт за децу као једна од здравих активности у одрастању

У наставку прочитајте неке од бенефита бављења деце са спортом

ПОВЕЋАВА САМОПОУЗДАЊЕ

Бављење спортом свакако позитивно утиче  на самопоуздање код деце. Деца током спортских активности у којима учествују у школицама спорта или другим  организованим активностима  добијају подршку за своје наступе од тренера, инстуктора и родитеља. Добиијањем самопоуздањња деца почињу да верују у своје способности и поносе се својим успесима које су остварили. Труд и само задовољство бављења спортом треба да буде важније од самих резултата. Конструктивна критика за децу је битан сегмент у развоју и тренирању, јер им помаже да пихвате своје недостатке и потруде се да буду бољи.
ПРИХВАТАЊЕ ПОРАЗА

Бавећи се спортом деца се од малена сусрећу са победама и поразима као саставним делом живота. У спорту као и у животу увек ће постојати победник и губитник па се тако брже навикавају на обе ситуације. Постају свесни да не могу стално да побеђују, односно да је нормално и када се изгуби и да то прихватају достојанствено. Бавећи се спортом деца уче да превазиђу неуспех, увиде где су погрешили и исправе грешку, поштују своје противнике и упознају се са правилима фер-плеја.
ТИМСКИ РАД

За децу је јако битно да се од самог почетка упознају са тимским радом. Како функционише један тим? Да појединци сами не чине добар тим, него да науче да тим не може да буде успешан уколико сви чланови тима не сарађују, комуницирају и не труде се да остваре заједнички циљ. Уз помоћ спорта деца ће научити да функционишу као тим, увиде мане и предности осталих саиграча у тиму и испланирају како да из своје екипе извуку максимум. Тимски спортови уче децу да не буду себична!
ДИСЦИПЛИНА И КОНТРОЛА ЕМОЦИЈА

Укључивањем у спорт од деце почињу да се очекују нека правила понашања која су својствена спортистима, као што су дисциплина, поштовање ауторитета, посвећеност, стрпљење и способност контролисања негативних емоција. Усвајањем оваквих квалитета од самог почетка деца добијају добре темеље које ће им помоћи у остварењу својих спортских циљева као и да се изборе са разним животним изазовима. Поред родитеља појављује се још један други ауторитет у виду тренера, где ће дете морати да поштује одређена правила, следи инструкције и прихвата одлуке тренера. Такође комуникација са тренером и вршњацима важна је вештина која деци може да буде од велике користи у животу.
РАЗВОЈ СОЦИЈАЛНИХ ВЕШТИНА

Бавећи се спортом деца развијају своје социјалне вештине које ће им користити током читавог живота. Кроз спорт малишани сарађују са својим вршњацима, комуницирају са тренером и осталим запосленима у клубу/школици спорта. Почињу да усвајају лидерске способности као и комуникацијске вештине што може значајно да им помогне у даљим активностима током одрастања (школа, посао...). Деца почињу да имају осећај припадности и отвара им се могућност проналажења нових пријатеља изван породичног круга.

Квалитетан памук

Наши производи су произведени од најквалитетнијег памука у којима ће се ваши малишани осећати удобно.

Забавне илустрације

Како би децу заинтересовали и приближили им спорт дизајнирали смо забавне илустрације које ће ваши малишани заволети.

Еко штампа

Сви наши производи су одштампани DTG штампом, бојама на воденој бази које су нешкодљиве за децу и постојане на производима.

Персонализована штампа

Могућа персонализована штампа на свим нашим производима, било да желите да напишете име детета или неки други натпис по вашој жељи.

ПОПУЛАРНО

„Путева има триста да се оде из детињства. А, само се ретки сете да остану вечно дете.“ Мирослав Мика Антић

Atletika za decu, devojčica trči na atletskoj stazi u sportanac majici.
Мајице за девојчице - Атлетичарка
Mali košarkaš vežba košarku na terenu u sportanac majici. Zanimljive sportske dečije ilustracije koje će deci približiti sport.
Мајице за дечаке - Кошаркаш
Posteri za dečije sobe balerina, balet je biti graciozan. Posteri sportanac.
Постери за девојчице Балерина
Bodići za bebe sa sportskim ilustracijama i poučnim natpisima. Sportanac bodići
Бодићи за бебе - корњача атлетичарка
Mala devojčica se smeje u sportanac majici sport je plivati do cilja. Izaberite i vi originazan poklon za vaše mališane.
Мајице за девојчице - Пливање
Dečije majice sa karate ilustracijama, karate, sportanac, izaberi sport, dečiji sport, sportić
Мајице за дечаке - Карате
Majice za devojčice odbojkašica, volim odbojku. Sve na jednom mestu o dečijem sportu.
Мајице за девојчице - Одбојка
Dečak fudbaler šutira loptu u dečijoj majici sportanac, dečije majice sportanac sa fudbalskim motivima. Izaberi sport budi u stilu.
Мајице за дечаке - Фудбал
Dečije majice balerina, devojčica nosi majicu sa balerinom. Sportanac majice
Мајице за девојчице - Балет
Dečije majice sportsko sam dete, kvalitetne pamučne majice štampane eko bojama na vodenoj bazi koje su ne škodljive za decu i postojane na materijalu. Sportanac
Мајице за дечаке - Спортско сам дете од главе до пете

Креативан кутак

Постаните део Спортанац заједнице и будите у току са најнoвијим информацијама и погодностима

БЛОГ ПОСТ

“Дечија радозналост је неограничени извор обновљиве енергије. Да ли умемо да је придобијемо за жељене циљеве и ту моћну силу искористимо за напредак?" Урош Петровић

Zinedin-Zidan-sa-sinom

Замке за родитеље II: Грешке које родитељи праве у односу на своју децу спортисте

Замка у коју родитељи лако склизну тиче се поређења са другима! „Видиш ли како Петар све стиже и како има сјајне резултате?“. Са намером да мотивишу или можда пробуде "такмичарски дух" код свог детета, родитељи се служе разним триковима. Један од најчешћих јесте поређење са другима.

Trener i igrač

Типичне грешке које родитељи праве у односу на своју децу спортисте

У животу професионалног спортисте постоји неколико кључних фигура: тренер, тим испред кога се бори, саиграчи итд. Међутим, вероватно једна од најзначајнијих фигура јесу родитељи!