Sport za decu, deca na igralištu uživaju u igri sa roditeljima

Наша прича о спорту

Спорт за децу, физичка активност и креативност

Спортанац је настао из љубави према спорту, бављења спортом нас самих и жеље да своју љубав према спорту пренесемо на сву децу и њихове родитеље. ❤💙 🤸‍♀️🤸‍♂️🏊‍♀️🤾‍♀️ 🏀🥋⛸⚾🏈 ⛹️‍♀️🚴‍♀️ 🤽‍♀️ ⚽ 🤸‍♀️🤸‍♂️ ❤💙

Наш циљ јесте да кроз наше активности и производе промовишемо спорт и мотивишемо децу да се баве спортом и физичком активношћу. Жеља нам је да приближимо спорт деци, да спознају вредности физичке активности и здраво одрастају.
Све што урадимо у том раном периоду утицаће на даљи развој нашег детета и као човека и као спортисте. За дете је важно да из спорта извуче само оно најбоље, а то су физичке способности и здравље, спретност, сналажљивост, здрави ставови о животу ( да такмичења треба да буду забава, а да изгубљени меч није крај света) позитивне навике и вештине као што су одговорност, фокус и концентрација, сјајна искуства као што су дружења и путовања и на крају љубав према СПОРТУ.

Да л` се бори на струњачи, ил гол даје, напад брани,
цео базен кад преплива, он оставља све по страни.
Грациозно с траком скаче ил` рекетом битке бије,
да је баш спорт његов избор нема разлога да крије.

Кроз наше друштвено одговорне, едукативне и физичке активности, манифестације, радионице и производе деца уче и спознају врсте спортова, исказују љубав према одређеним спортовима, такође истичу неке особине које су им важне и развијају спортски и тимски дух.

Мотивационе, шаљиве и поучне поруке о спорту и забавне спортске илустрације су оно што нас чини препознатљивим. Наши производи су у потпуности произведени у земљи СПОРТА Србији.
Ветар у леђа нам дају задовољна лица малишана, али и одраслих који преносе љубав и спортске особине на најмлађе (спортанци од провог дана) 😉 .

Изабери спорт, буди у стилу.
СПОРТАНАЦ™