Услови коришћења и куповине

Продаја робе путем интернет сајта www.sportanac.rs обавља се у оквиру предузетничке радње Принт Сторе из Новог Сада, Косовска 15, тел:062/1081827

НАЧИН ИСПОРУКЕ И ПЛАЋАЊЕ

Испорука робе се врши у року од пет дана од дана наручивања,  не рачунајући викенде и нерадне дане. Испоруку робе  вршимо на територији целе Србије службом PostExpres. Трошкове доставе производа можете погледати на званичној страници PostExpres.
За куповину преко 4000 рсд достава је бесплатна.

Плаћање је могуће:

ОДУСТАНАК ОД КУПОВИНЕ


Потрошач има право да одустане од уговора закљученог на даљину у року од 14 дана од тренутка када робе доспе код потрошача без навођења разлога. Потрошач остварује право на одустанак од уговора изјавом коју може дати на посебном обрасцу за одустанак од уговора закљученог на даљину.

Потрошач је искључиво одговоран за умањену вредност робе коју враћа, а која настане као последица руковања робом на начин који није адекватан.Трошкове транспорта приликом одустанка од куповине сноси потрошач.
Код персонализованих производа одустанак од куповине није могућ.

ЦЕНЕ ПРОИЗВОДА


Све цене су исказане у динарима. Продавац задржава право измене цена, ако није другачије наведено (у случају акција и специјалних попуста). Цене важе у тренутку креирања поруџбине и имају дејство и валидност и за наредни период.

АУТОРСКА ПРАВА

Сав материјал на овом сајту, укључујући текст, чланке, слике, видео снимке, илустрације и остали материјал је заштићен Законом о ауторским правима. Неовлашћено копирање, репродукција, објављивање у медијима или интернету, продаја или било какав други вид умножавања су забрањени.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Достава је бесплатна за куповину преко 4000 рсд , али се при преузимању плаћа откупнина вредносне пошиљке по ценовнику PostExpres-a.

С`поштовањем,                                  
Ваш Спортанац тим.